Kínai CNC gépek

Kínai CNC gépek

A kínai CNC gépek nagy előnye, hogy relatíve “olcsó”, egészen addig amíg el nem romlik, mert utána nagyon “drága” lehet, különösen ha csak a sarokban áll hónapokig.

Az NCT Kft. is kintről (Kína, Taiwan) szerzi be a “vasat” a géphez, itthon csak kicsit átszabják, majd felöltöztetik, a különféle egyéb alkatrészekkel. Ismeretek szerint az NCT Kft. gyárt saját motort és vezérlő elektronikát, megvásárolja a különféle elfordulás szög jeladókat, útmérőket, kisebb – nagyobb mechanikai alkatrészeket, különféle mechanikai modulokat és ezekből “gyártja” a gépeit. A mechanikai elemekre 1 év jótállást ad, az elektromos részekre 3 év jótállást vállal. 


CJK0640 – 2 tengelyes kis “játékszer” –  a 4-4500$ kínai ár, amire rájön a szállítás, a vám, a + 27%-os ÁFA és a végén annyira már nem lesz olyan olcsó. Szerviz a kínai gyártású gépekre tudtommal nincs és nem tudok róla, hogy valaki foglalkozna a javításával legyen szó a mechanikáról vagy elektronikáról.

CJK6040 - kínai CNC esztergagép

CJK6040 – kínai CNC esztergagép

CK6136 –  2 tengelyes már sokkal komolyabb gépnek tűnik, de a kinti ára is sokkal több kb. 8200$ + a szállítás, a vám, és a +27%-os áfa és szervize ennek sincs itthon.

CK6136 kínai CNC esztergagép

CK6136 kínai CNC esztergagép

CK6150 – 2 tengelyes továbbfejlesztett változata a CK6136-os gépnek és ha japán FANUC vezérléssel van felszerelve rögtön 12.300$ kerül a kinti ára. Kínai kompakt CNC gépek

 


marógép1

kép

marógép2

kép

hamarosan…


Üzenet küldés: ITT

Címke , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.