BNC-446 CNC esztergagép

BNC-446 CNC esztergagép

Csak a gép kell 201 vezérlővel, egy 200 mm-es kézi szorítású tokmánnyal, késtartó sem kell hozzá, mert van saját amivel szívesen dolgozunk. Az NCT vezérlőnek a kimeneteire várunk, hogyan lehet a PLC-t illeszteni a saját PLC-hez vagy egyéb módon a külső egyéb hardverek irányításához. A gép elvárt pontosság +/- 0,02 mm nem a NASA-hoz kell gyártani űrtechnikai alkatrészeket, nanotechnológiai interpolációra nincs szükség. A tokmány radiális ütése legyen kisebb mint 10 mikrométer. 

– saját revolverfej (6-8 db-os késtartó) 16-os méretben (hátsó részen)
– saját revolverfej a szegnyeregbe amit előre hátra kell tudni mozgatni
– saját hajtott szerszámok kialakítása keresztszán gépkezelői részén
– 201 vezérlőt össze kell tudni kötni saját (PLC) vezérléssel

Várjuk a nettó árát elsősorban egy felújított gépnek, amit az NCT Kft. honlapján közzétett  hirdetésnek megfelelőn 0,5-5 év közötti időszakban bérelni lehet, amit később megvásárolnánk. A vállalkozás se jobbra, se balra nem húz, nem pályázik sehol, kizárólag saját forrásból gazdálkodik, senkinek nincs lekötelezve, banki hitelt sem kívánunk felvenni. BNC-446 CNC esztergagép

NCT gép bérlés ideje

NCT gép bérlés ideje

 


Y tengelyhez kérdések – alul van hozzá a kép.

– Mekkora a 2 pár T nút között a távolság? (kék vonal)
– Mekkora a 2 db T nút között a távolság? (sárga vonal)
– Mekkora a keresztasztal és tokmány középpontja közötti távolság? (lila vonal)
– Mekkora a keresztasztal terhelhetősége? kg-ban
– Mekkora T nút fizikai mérete?
– Az NCT 201 vezérlőn van-e szabad gyors számlálós szabad bemenet?
 
 
Ha van gyors számlálós bemenet, úgy lehet zárt hurkú az Y tengely pl. ilyen enkoderes léptetőmotorral aminek ilyen meghajtója van.
 
Az Y tengely teljes hardver része az enyém, csak az NCT a 201 vezérlője felé biztosítja az optocsatolós bemeneti kommunikációt 0-24 V rendszerben. Ha nincs gyors számlálós bemenet, úgy csak nyitott hurkos lehet az Y tengely pl. ilyen léptetőmotorral amihez nyílt hurkos meghajtó van rakva. BNC-446 CNC esztergagép
 
 
Az NCT 201 vezérlő X-Z tengelyen biztosítja folyamatos 2 tengelyes működést, az Y tengely jellemzően beállító tengely formájában üzemel. Megbeszélés kérdése, hogyan lehet az Y tengelyt az NCT 201-es vezérléshez tenni folyamatos 3 tengelybe, ami az esetek néhány %-ban szükséges a jelenlegi és közeljövőben 1-2 évben várható munkáknál. Az Y tengelyes munkáknál tokmányban van köztes patron befogással 2-20 mm közötti szerszám befogva, így lehet a CNC eszterga gépből korlátozott tudású CNC marógépet készíteni jellemzően 2- 2,5 tengelyre,  illetve némi fejlesztéssel folyamatos 3 tengelyes működésre amire az NCT Kft. konstruktív együtt működésére is szükség van.
 
BNC-446 CNC esztergagép

BNC-446 CNC esztergagép

 

Címke , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.